Aktiviteter på Island
Der er mange ting at lave på Island. Disse ferier kan omfatte flodsejlads, vandring, gletscherture, fiskeri, ridning, udflugter med båd, hvalsafari, svømning og sommerskiløb.

Delfin- & Hvaludflugter
Det kolde, klare nordlige Atlanterhav der omringer Island, er fyldt med hvaler i forskellige størrelser og arter. Tusindvis af turister, har allerede glædet sig over synet af hvaler og delfiner i deres Rette element. Specielt i bugten Skjálfandi, har byen Húsavik etableret sig som et af Europas væsentligste hvaludkigssteder, hvor man forbavsende ofte får de store hvaler at se.

Fuglestudier Fuglestudier
Nogle steder i Island er et paradis for fugleinteresserede. Látrabjarg på Vestfjordene er det største fuglefjeld, der kendes i verden.Utallige arter yngler i klipperne.

Varme bade
Island er berømt for sine varme bade. Den Blå Lagune er bare et af mange steder, hvor man kan få i varmt bad ude i det fri. Det varme mineralholdige vand pumpes op fra undergrunden og bruges i de varme bade.

I den lille vig, Nautholsvik, lige syd for Reykjakivs gamle centrum, har man med et par moler afgrænset en lille del af det ellers kølige Atlanterhav, hvor man pumper hedt termalvand ud og derved fremskaffer 20 grader badevenligt havvand.

Vandreture Vandreture
En stor del af Island er dækket af lava, gletschere, søer og sand. Mere end halvdelen af Islands areal ligger i over 400 m højde. Der er afmærkede gangstier ret mange steder i Island.

Ridning
Der er masser af mulighed for at ride i den Islandske natur på hesteryg.

Skiløb
Skiløb kan dyrkes om vinteren og det tidlige forår i mange egne af landet.

Cykling - Mountain biking
Cykler kan lejes i Reykjavík og forskellige steder i provinsen.

Lystfiskeri og jagt
Island er berømt for lakse- og ørredfiskeri. Hovedsæsonen for laksefiskeri, er fra omkring d. 15. juni til midten af september. juni til midten af september.

Gletscherudflugter
Lej en snescooter, snemobil eller en specialbygget firehjulstrækkere, og oplev de tusindårige gamle gletchere, der hele tiden forandres og skaber "undersøiske" floder der kan opleves hele året rundt.

Golf
Alle større golfbaner i Island er åbne for udenlandske gæster.

River rafting
Tag på rafting ned ad gletcherfloden Skagafjordur og få en oplevelse for livet.

Svømning
De fleste byer og bygder har udendørs eller indendørs svømmebassiner med vand fra naturlige varme kilder.island fakta

Kategorier på sider:

Drikkevand Elektricitet Vatnajøkull Rejsetid Flyrejser til Island Største seværdigheder på Island Areal Island Hoteller på Island Geografi Kort over Island Tidszone Hekla Helligdage Reykjavik Gullfoss Reykjanes Nødhjælp Aktiviteter på Island Island diverse Vejret på Island Billeje Geysir Myvatn Indbyggertal Island Den Blå Lagune Telefonkode
 
 
 Du er her: Islandrejser - Rejser Islandrejser - - Hvad er Islandrejser en et  island fakta 

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.